Några dagar kvar på Wikki-Look-Alike-tävlingen!

Ös på nu, bloggkatter! Nog måste ni kunna hitta fler bidrag till Wikki-Look-Alike-tävlingen? Pågår till 10 november! På TISDAG alltså!!!

rwavw1
Och något mer Wikkiliknande än den här svartvita snyggingen kan ni säkert hitta? Världens lättaste tävling, du vill väl vara med? Högst upp till vänster ser du hur jag SER UT, och tävlingsuppgiften är så enkel: Hitta en bild på en katt som är så Wikki-liknande som möjligt! Det får vara en teckning, målning, foto eller skulptur av en en misse som du tycker är lite a la Wikki! Maila ditt bidrag till mig på bloggkatten@hotmail.com. Du kan se några av bidragen samt PRISET i tävlingen här.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *