Mias fina burmor – vilket foto!

Eftersom jag fotograferas ganska mycket av både matte och Stora matte, så har jag blivit ganska sparsmakad vad gäller foton, men kattbloggarna kryllar verkligen av sköna kattbilder, så ingen ska skämmas över dåliga bilder, nej tvärtom!

idefix Idefix

Dock så ibland hittar man kattälskare vars foto sticker ut som något alldeles extra. Så kändes det när jag trillade in på Mias blogg med burmakatterna Stampe, Stella och Idefix! Inslaget med musen i lampskärmen är en helt underbar bildserie som jag fick världens bredaste katt-leende av!

stampe Stampe

Jag satt som förtrollad och bläddrade igenom precis HELA bloggen från början till slut! För det var så jamarns fina fotografier!!!!! Mia fotograferar med ett känsligt öga, sinne för ljus och rena linjer, humor och kärlek!

stella Stella

Och så har hon ju så underbara katter som låter sig fångas på bild… och det här genomlysta fotot fastnade jag särskilt för:

lambi_stampe

Tänk dig det inramat på väggen som en tavla….?! Skynda dig att fotografera din vackra katt också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *