Slumpen dricker te

Vimsans kattunge Slumpen dricker hennes te…. men sådana busigheter gör fler katter:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Slumpen dricker te”

  1. Så brukar jag göra när jag dricker vatten i duschen ibland. Betyder det att jag också är smart? ^^
   NosPuss Wikki

 1. Imma dricker gladeligen både te och varm choklad… fast då sticker hon ner nosen i muggen, så det gäller att ha en tillräckligt bred mugg. Undrar vad det var som katten på filmen drack? Kaffe latte? Det ser gräddigt ut…

  1. Det var nog thé med mjölk? Nä tacka vet jag riktigt fräscht vatten ur duschen i badkaret…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *