Bloggirritation

wikki_gif2

Jag trivs här på Metrobloggen, det gör jag faktiskt. Men nu på morgonen måste jag för tredje gången ta bort blogginlägg som publicerat sig med ”hicka” det vill säga att samma ett inlägg kommer upp flera gånger i rad. (Ja ni ser det ju inte nu, för jag har tagit bort dubletterna – men en morgonpigg person hade nog undrat varför jag satte in det om Flipper gång på gång!)

Däremot var ett schemalagt inlägg som skulle ha synts kl 20 försvunnet och hade inte kommit med alls. Är det några små katt-troll som strular till det för mig?

Igår när jag försökte lägga in bilder så kom det bara upp en tom ruta istället för bildinfogningsformuläret, eller vad man ska kalla det.

Och värst av allt har varit text-fnatten! Om jag skrivit ett långt inlägg med många stycken samt sedan infogat bilder, så visar förhandsgranskningen hur textstyckena hoppat runt som popcorn ungefär och skapat ett helt nytt innehåll utan rim och reson. I layoutrutan har allt fortfarande sett korrekt ut dessutom… Mycket gåtfullt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Bloggirritation”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *