Ny bloggkompis: Flipper

flip

Den här sötnosen heter Flipper och är helt kungligt charmig brittisk korthår. Han har just börjat sitt liv i sitt nya hem och bloggar om hur det är att hoppa i mopphinken och sova i klösträdet…

Jag tror att vi kommer att få se mer av denna röda kollega!                                                                                =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Ny bloggkompis: Flipper”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *