Sweet Praline, minister of Floofy Affairs

Apropå kattpolitik, så har jag forskat lite i den övriga världens kattpolitik, och där har jag hittat en äkta KattMinister, Sweet Praline, minister of Floofy Affairs:

pral

En egen blogg har hon också, full av roliga bilder och länkar.

Utspelet i det politiska program-met lyder som följer: ”Floofies have special needs, what with hairballs, knots, as well as leaves and stuff sticking to their tail, and with Sweet Praline’s experience she’s the top girl for the job.”  Och denna sköldpaddsperser är minst lika fluffig som jag – nej förresten, värre:
pral1
Hon kan se lite bister ut men är rena charmkaramellen!
newheader_for_sweetpraline

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *