Bidrag nr 5 till Wikki-Look-Alike

pompom

Från Lotta och PomPom kommer det här kullerbyttiga bidraget! En AbSolut SötNos!!!!!! PomPom berättar:
Här gör jag en kullerbytta i mattes säng.
Tycker att du o jag är ganska lika……….
När jag var liten träffade jag din matte.
Men jag var ganska rädd, är lite modigare nu.!?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Bidrag nr 5 till Wikki-Look-Alike”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *