Fireball hos KKS – något för dig?

fireball
Emma på KKS i Ronneby skriver:”När räddningstjänsten kom in i garaget i söndags morse möttes de av en ovanlig syn: En liten kattunge satt inne i deras garage, alldeles ensam, mager och så ynklig… Dessa räddningsmän hade varit med om kattungeräddningar tidigare, så de sökte upp mig – vilka goa människor!”

Så Emma fick en kattungeleverans av det ovanliga slaget: Fem brandmän och en brandbil fick grannarna att spana, och ut kom de och lämnade över en liten söt röd kattunge!

Det blev ganska logiskt att döpa missen till FireBall! Han är cirka 8 veckor gammal. Ser fin ut, föruom väldigt mager, smutsig och svullen mage p.g.a mask och svält.

”Finns det någon som kan erbjuda Fireball permanent hem eller stödhem?” undrar Emma.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fireball hos KKS – något för dig?”

  1. Om jag lyckas få tag på fast inkomst och egen lägenhet på samma gång så vill jag börja ta hand om katter som finns på katthem!
    Helst skulle jag vilja ha ett eget katthem. 🙂

    1. Tänk vad många det finns som skulle kunna hjälpa mej då, i fall jag lyckas starta ett eget katthem nån gång???! *blink blink*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *