Wikki Look-alike-contest

Nu är det dags för en ny spännande tävling!

Du kan vinna ett paket med en söt porslinskatt, en burk av Wikkis fina kattgräs (Odlingsinstruktioner medföljer) och en fin kattbok!

pinktoysmakemesad2

Tävlingsuppgiften är enkel: Hitta en bild på en katt som är så Wikki-liknande som möjligt! Det får vara en teckning, målning, foto eller skulptur av en en misse som du tycker är lite a la Wikki! Enkelt, eller hur?

Som den här polaren, som visserligen inte har Wikki-rutor runt nosen men ändå är rätt lik ett äkta Vivalla Fluff, eller hur?!

Maila din bild till mig och det senast den 10/11 – så kommer jag att lägga upp bilderna i tur och ordning och sedan blir det röstning om vilken som är med Wikki-lik! Det måste inte vara en bild som du själv tagit eller fotat, det är lika godkänt med någon bild du hittat någon annanstans! (Kolla bara om lov att låna bilden om den är copyrightad!)

Bilder på priserna kommer senare i veckan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikki Look-alike-contest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *