Uniform för Sippo

Något sånt här kanske du skulle ha, Sippo? Riktigt snyggt:
securitycat
Borde matcha din blåa blinkis väldigt snyggt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Uniform för Sippo”

 1. Sippo hade blivit så stilig i den där. Har jamat till honom att skaffa en reflexväst med ”SÄKERHETSKATT” skrivet i stora bokstäver.

  1. Hm Sippo är redan stilig som katten som han är – men med en väst och en sån mössa så skulle han ju bli ultra cool!
   TassKram Wikki

  1. Det verkar de redan göra – du har ju ett imponerande yttre och en cool blinkis. Jag ska nog forska lite var sådana där coola uniformsprylar kan komma ifrån!
   TassKram Wikki

 2. Wow!! Sådana skulle vi ha allihop! Jag blev inspirerad eller vad det heter, jag skulle vilja h en där det står ’AKUTKATT’ som jag tar på mig när matte behöver mig som tröstare/hjälpare/trygghet!

  1. Tänk vilken mängd kattiformer det behövs! Vi skull ebehöva hitta en matte med samma händighet som katten Skeezix har ifråga om outfits???!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *