Öppet Hus på Katthemmet i Örebro

Alla söndagar mellan kl 13-16 hoppas vi att du hittar ned till Sockengatan 5 i Örebro och hjälper oss att klappa om alla missar som väntar på sin egen människa! En sådan måste ju komma någon gång? Vackre Omri med magnifika mustascher är en av dem som väntar:

omri1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Öppet Hus på Katthemmet i Örebro”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *