Kanelbullens dag – och kattbullar…

Det finns inget så ihoprullat som en eller flera sovande katter – eller en kanelbulle! Kan du se vilken av följande bilder som föreställer kanelbullen?

basketreds
nstan_nova
pxkanelbulle
zippy_sardinen *fnissar kattigt*
 sov
sleepingcat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Kanelbullens dag – och kattbullar…”

 1. De översta ”kanelbullarna” var väldigt läckra! Nja, den ”riktiga” kanelbullen var nog läcker den också, men den tar ju slut så fort (hi-hi), men de övre smaskiga sakerna finns ju kvar mycket längre.
  Hoppas att Örebro katthem får riktigt många besökare – och mycke’ pengar. Det är så underbart att det finns så många bra katthem. Jag hämtade ju hem två jättemysiga ”skyggisar” från Kristinehamns katthem och de börjar söka sig till oss så smått nu. Det har gått jättefort. Vi hade inte väntat oss att det skulle gå så snabbt att de kröp fram ur sina gömställen! Härligt!!!!

  1. Rätt människa för rätt skyggis brukar bli underverk!
   Assar och Sixten kommer att bli lyckliga hos er!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *