Rita med KattKritor

Om du ska ge en present till en KattPerson som redan har 7 miljoner kattprylar – då kan det vara ganska kört? Eller hur?

Men då kan jag rädda dig med ett tips:

paket
Sex stycken gulliga vaxkritor, handgjorda i valfri färgsättning, i katt-och-ägg-format (Greppvänligt), hur söta som helst!
ggkritor

De söta katterna, som är gjorda i giftfritt material, kan stå för sig själva eller ligga i din hand och bara kännas behagliga. Minns du doften av din första ask vaxkritor? Återskapa den i kattform från Etsy!

ggkatt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Rita med KattKritor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *