Han lämnades in för avlivning…

…visst är han värd ett liv?

hanevit
Den här vackra vita kattpojken, cirka 3 år gammal, lämnades in till Haga veterinärklinik för avlivning. Haga Veterinär ligger i Glostorp utanför Malmö, en klinik där man väljer att inte avliva friska djur. Han lämnades dessutom in som ”upphittad”.

Missen är omärkt, korthårig och hörande*, veterinären har nu kastrerat honom. En mycket tillgiven och kelsjuk pojke!

Känner du igen katten eller kan tänka dig att ta hand om honom, så kontakta Alice på Skånekatten på 0705-377171 eller Haga veterinären 040-469505

catruncyclebyinvadertigerstar På väg hem…?

*Helvita katter är oftare födda döva, än andra kattfärger.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Han lämnades in för avlivning…”

 1. Vilken TUR att de inte avlivade honom! En fin katt. Hoppas att hans eventuella ägare hör av sig eller att någon annan vill ha honom.
  Kram Jam o Spinn

 2. Fy så elakt att bara lämna in för att avl-av-avleda…*sniff* Avliva! Vilken tur kissen hade som träffade än snäll människa som inte gjorde det. *klappar tassarna*

 3. Någonstans sitter det kanske en husse o matte som förtvivlat undrar vart deras helvita söta kissemiss har tagit vägen, och så kanske de till och med hittar honom med hjälp av ditt blogginlägg, och alla andra som hjälper till att sprida det vidare. All heder åt djurälskare som väljer livet framför himlen åt djuren.

 4. Måste bara berätta att ”min” veterinär har en hel del katter hemma som personer lämnat in för avlivning….bra gjort tycker jag ?…*Kram*

  1. Alla sådana veterinärer vill jag snart samla med namn och adress och ha en kolumn med bara GuldStjärnor för dem!!!
   *svansdans av lycka*
   TassKram Wikki

 5. Hej! Det är jag som är katten på bilden. Nu bor jag på landet i ett stort hus med två människor och en annan katt. Varje natt sover jag mellan mina människor i min säng – det är en stor säng så människorna får också sova i den. På dagarna sover jag i min soffa och så har jag en egen kattlucka så jag går in och ut som jag vill. Jag hälsar också på hos mina människogrannar, de är också snälla. Jag brukar tacka genom att gödsla i deras rabatter.

  Det var ett fint inlägg du skrev om mig, tack för det! Jag är glad att jag fick en ny familj! Men de är lite snåla med kattgodiset faktiskt…

  1. Hej Spock! Vad glad jag blir att höra ifrån dig! Du har ju fått fina år i ditt hem förstår jag och goda människor. Tänk vilken tur du hade att möta just den här veterinären och få fortsätta leva! Men vi får nog ge dina människor en tassning om det där med godiset? *blink* NosPuss Wikki

   1. Ja, det här med godiset… De påstår att jag får ont i magen av godis men det tror jag inte på. Jag tror att det är en slump att jag blivit dålig i magen varje gång jag fått godis faktiskt. Fast det här med kokt vitfisk som jag får, det är också ganska gott. Men inte godis…

    1. Mjau du Spock tänk om nån kunde uppfinna kattgodis som alltid var magsäkert allergifritt och mumsigt? Jag brukar ledsna på gottisar efter halva påsen dessutom.
     NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *