Faxif och Fnurre adopterade! Hurra!

Gintzy, Safir och ”Ducke” Ducati tingade idag, en lyckodag för alla missar nere på Kattis! Och igår flyttade Mezzo och MissFreja ”hem till sig”! Underbart!

Och idag åkte Faxif och Fnurre: De får ett härligt eget boende i Garphyttan… Bröderna, som kom in genom Polisen, flyttade tillsammans idag! Hurra! *spinner*
_16
Här är Faxif, eller Puff (eftersom de kallats Piff och Puff nere på Kattis…) och här är ungdomarna i fullt bus, fotograferade av Jossan:
fnurrefaxif

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Faxif och Fnurre adopterade! Hurra!”

 1. Härligt när det löser sig till det bästa! Här njuter vi i fulla drag – av vad då kan man undra… jo men det kom ju ett paket med kattgodis och kattleksaker i fredags med posten! TACK det finns någon här i huset som verkligen uppskattar det – fast hunden lägger ju mer än gärna beslag på leksaken!

  Tack igen! Jättekul! Vi har förresten ny adress också – se länken ovan!

  1. Ja nu ska jag bara uppfylla min andra del av vinsten – att betala in till katthemmen de 100 kr per vinst som jag lovat. Fixar med det i kväll om jag hinner!
   TassKram Wikki

  1. Ja de höll på att driva alla till vansinne nere på Kattis – inte med att vara elaka, inte alls – men så superenergiska som bara kattungar är när deras kroppar är fullvuxna men leklusten kattungens! De är supermysiga…
   TassKram Wikki

 2. Vad härligt att så många katter på en gång ska få ett eget hemma! ”Svansdans”
  Vi håller tassarna för den söta vita katten som du berättade om tidigare i bloggen.
  Tasskram Dui och Deco

  1. Ja han behöver ett eget ställe – just nu sitter han hos Haga veterinären och tjoar glatt till allt och alla om hur sällskaplig han är!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *