Maggans Magiska Väska

__large82
Minns ni de fantastiska quiltade grytlapparna längre tillbaka i min blogg? Nu har deras skapare Maggan varit i kreativa banor igen, och det senaste alstret syns ovan: En helt underbar fodrad tygbag!

Tack Maggan! *spinner uppskattande*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Maggans Magiska Väska”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *