Gräs – det är grejor det!

Att få tag i lite gräs med drag i, fräscht och rätt sort, kräver en lojal och ansvarsfull distributör. Kan man inte komma ut i det gröna själv, så får man dessutom anpassa sig till det som levereras…

__large78
Men husse är duktig! Titta bara på den här bilden från i förrgår… Han har fattat att det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ENKELT: Bara att riva av en rufs med frodigt tjockt grönt gräs och ta med in! Här inspekterar och godkänner jag grästussen som ska med in till Nova, när hon inte kunde följa med på promenad.
__large79

Och Nova slickar, rullar, äter, nosar, myser i sin hög med gräs, när hon får in den. *spinn*

Gräset håller sig fint och gott kanske bara några timmar, men än sedan? Det är bara att sopa ihop och kasta, samt skicka ut husse eller matte efter nytt! Från april till november finns det gräs att hitta ute i stort sett överallt, om man vill ge sin katt några strån!

Man behöver faktiskt inte köpa dyra ”kattgräsfrön” i matbutiken och plantera… Här är Wikkis råd!

Men nu är vi på landet och kan tassa runt i hur mycket gräs vi vill:

__large80

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Gräs – det är grejor det!”

 1. Hej, jag har inte presenterat mig, det vet jag att man ska göra med katter. Fick adressen genom Pias blogg ute på dt.se och då måste jag bara ut och titta på den. Sen när jag fick se det hemska som hänt den stackars missen som dog, ja då var det givet att jag skulle skriva en snutt till dig. Jag är som sagt var en strävhårig tax och har en blogg tillsammans med min ”brorsa”, ja han är inte min riktiga brorsa men vi bor i samma familj och har gjort så sen vi var små. Naturligtvis så har jag en matte oxå som ser till att bloggen blev verklighet, för det finns ju inga tangentbord som passar hundtassar. Du är välkommen att titta in till mig om du har lust.

  Taxkramisar.

  1. Så klart jag tassar in och hälsar på hos dej! Kommer strax!
   TassKram Wikki
   PS, visst är Pia bra! Hon skriver om både katt- ochhundsaker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *