Tidningen Kattliv hjälper katthemmen

klliten

I veckan kom ett nytt nummer av underbara tidningen Kattliv ut! Du vet väl att du kan hjälpa ditt lokala katthem genom att göra prenumerera på Kattliv?

Längst ned på den här länksidan hittar du de katthem som samarbetar med Kattliv. Du kan stödja ditt närmaste katthem genom att prenumerera på Kattliv. Skaffa ett prenumerationskort nästa gång du besöker katthemmet. 40 kronor av betalningen för varje nybeställd prenumeration går till det katthem som delat ut kortet!

Nu när jag gjort en tassvolt för detta, så hoppas jag också att alla de 39 katthem som står med på listan hos Kattliv har sett till att ha talonger och provnummer?! Det kan ni fixa så här:

topplistleft2

Här kan du som jobbar aktivt med att hjälpa ditt katthem läsa mer om hur du kan göra det med hjälp av Kattliv, och följande berättar Åke Steinwall:

Välkommen att samarbeta med Kattliv!

Vi vet att ni som omplacerar hemlösa katter är måna om att ge dessa katter en bra start i sitt nya hem. Därför ställer ni gärna upp med goda råd till de nyblivna kattägarna.Ett sätt att ytterligare öka deras engagemang och kunskap är att ge dem ett gratis provnummer på tidningen Kattliv.
Kattliv är Sveriges enda familjetidning om katter. Här finns både informerande och underhållande läsning för alla kattintresserade människor. Varje nummer innehåller: Fakta om katters hälsa och beteende, intervjuer med kända och okända kattägare, de bästa kattbilderna, pryltester, veterinärråd, kultur och kuriosa om katter, roliga kattserier, korsord, tävlingar och mycket annat.
Ge bort Kattliv så får du annonsera gratis i Kattliv! Om du hjälper oss genom att ge varje kattköpare ett provnummer på Kattliv och en prenumerationstalong kan vi i gengäld erbjuda dig gratis, ständig annonsering i Kattliv. Du får en annons i storleken 60 mm x 20 mm. Där får du plats med namn, adress telefonnummer, e-post- och webbadress till katthemmet.
Via Kattliv når du i varje nummer cirka 11 500 presumtiva kattköpare. Beställ din första låda Kattliv och din annons redan idag. Fyll i formuläret nedan. Inom några veckor skickar vi en låda med provnummer och prenumerationstalonger. Din annons kommer med i det närmast följande numret av Kattliv och ligger sedan kvar tills du anmäler att du vill ändra i annonsen eller avbryta vårt samarbete. När provnummer eller prenumerationstalonger tar slut beställer du enkelt nya via 0300-334 44 eller maila
här.
Hälsningar Åke Steinwall, chefredaktör.

Visst vill väl du också läsa Kattliv?  =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tidningen Kattliv hjälper katthemmen”

  1. Givetvis har vi Kattliv här, och har haft länge. En njutning varje gång den dimper ner i brevlådan, och sååå imponerad över alla kända människor som ställer upp och berättar om sitt förhållande till sin/sina katt/er.

    1. Och deras redaktör Åke är sååååååååååå trevlig! Han vet hur man ska klia en Wikki under hakan… ^^
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *