Krya på dej, matte!

Jag ska jaga bort den där förkylningen med en värmande kattsvans!

ayutthayabuddhaandcat
Min kompis Buddhakatten hjälper till med lite healing-spinn också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Krya på dej, matte!”

  1. Vi fick paket idag! Jättespännande!Tack snälla Wikki, nu ska vi också äta gott gräs i vinter!

    Värm matte ordentligt och spinn lite extra så blir hon nog pigg fort
    Nospussar och Tasskramar
    Dui och Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *