Katt på runsten

Jag skulle vilja bli inristad på en runsten! Tänk dej, någon hittar den om tusen år och säger ”Titta, en run-katt!”…. *drömmer*

Kalle Runristares katt Rune, han är förevigad i sten:klotetx runakalle2
Stenen visar ett festgille, och Rune inspekterar festgrytans innehåll.
– Så logiskt att en runristares katt heter Rune?

Känner du till någon mer katt-runa?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *