Bygg ett eget papphus till din katt

Sippo, har du varit med och modellat här?

cathouseaxl

Detta snygga Katthus kan en normal-händig person (D v s de flesta som läst  minst 4 års bygg-mästarut-bildning på högre nivå, satt ihop lego eller smällt upp en svensk frigge-bod…)  bygga av enkel wellpapp, det behövs bara lite finurliga ritningar och dem bjuder Marta Stewart på i en enkel fem-stegs-instruktion! Tre flyttkartonger, en vass kniv, limpistol – ja läs själva! Sätt igång och bygg sedan!

Se bara upp så du inte får lim i pälsen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Bygg ett eget papphus till din katt”

  1. Då kan husse få jobba lite till, han är just klar med vår kattlucka. Blir kul att se om huset håller när man hoppar på taket.
    Tasskram Dui och Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *