Hittekattens Dag på söndag 6/9

Hjälp oss att fira Hittekattens Dag! Besök Ditt lokala Katthem!

hittekattensdagb

Stockholms Katthem har t ex Loppis!
Du kan också läsa mer om Hittekattens Dag på HittekatteriFokus!

Har inte Ditt Katthem koll på denna viktiga dag? Ge dem tipset, fixa Loppis, sätt upp lappar och affischer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hittekattens Dag på söndag 6/9”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *