Vilda virkade små katter

…som jag önskar att jag kunde göra:

virkad_katt

”This itty bitty kitty is small enough to sit in your pocket (fully toilet-trained, no worries) AND is more than willing to battle evil spirits at midnight! Do not mess with this kitty. 2.5 inches tall to tips of ears.”

För 5$ är den din från Sereneonion på Etsy! Det finns fler söta:

ittybitty
Sådana här små hantverk gör mig bara så glad! *spinner*
ittybittykitty
Alla katthem som har någon som virkar myntamöss borde tipsa sina händiga pesoner om denna design!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Vilda virkade små katter”

    1. Välvirkade missar håller, jag lovar! Vevve hade några virkade myntamöss som hon knåpade med, och nog höll dom. Det var hennes bebisar, jättesött!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *