Är du katt i Dalarna?

Då kanske du vet var Dalarnas mest djur-engagerade reporter finns? Nämligen Pia Persson, som entusiastiskt tar in både stora och små notiser om katter, efterlysta eller upphittade, stora eller små! I hennes blogg dyker det ständigt upp tänkvärda ord eller sympatiska kattreportage.

kattungeb
Tack vare Pia kunde t ex kattkillen Jåker, som hittats påkörd i Svärdsjö och förts till Falu Djursjukhus av tyska turister mitt i natten, återförenas med sin matte och husse! Man skulle vilja dela ut en kattmedalj av högsta graden ”För KattRäddning På Väg” till dessa turister, tack vare dem klarar sig Jåker, och tack vare bloggen fick han också komma hem igen.

Tassa in på Dalarnas Tidningar och läs Pias Blogg – av den blir man glad! (Länk till bloggen ligger också i min sidokolumn.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Är du katt i Dalarna?”

  1. Ja då, Nalle vänjer sig nog. Är bara 18 veckor och uppvuxen innan han kom hit i ett stall, så han är skötsam ändå. Sen må han vara en riktig tjurskalle den herrn 🙂
    Men nu slipper han på en stund minsann… skönt för honom!

    Ha det gott! Nalle skickar nospussar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *