Finns Djurmagazinet på din ort?

Då har du bonus om du har KupongFnatt som jag!

På nätet kan du hitta den här foldern med prima erbjudanden från Djurmagazinet – skriv ut den kupong som passar dig och ta med till din butik! Finns kuponger som ger bra rabatt på kattsand och kattmat:

kup

På sid. 7 kan du t ex få prov på det utmärkta Royal Canin kattfodret för bara 25 kr med kupongen som finns där!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Finns Djurmagazinet på din ort?”

  1. Matte köper alltid mitt torrfoder där, innan gillade jag hills torrisar men nu ratar jag dem, lite omväxling måste man ju ha. Matte köper nästan alltid med kupong, blir mkt gott till oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *