Ta bort den, ta bort den!

Nej nej nej, jag vil INTE ha en sådan här kattkorg:

kattsngpreview1
….Ryyys!

Tur att det finns olika utbud för olika smak…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Ta bort den, ta bort den!”

  1. Dylik toffel är en styggelse. Tyvärr lär den vara bekväm. Men det får väl gfinnas gränser?
   TassKram Wikki

 1. Tycker ”normalstora” Foppatofflor här hemska, men den här var ju grotesk… *rys* Ingen sådan hemma hos oss nej! Två klätterträd och sedan lite kuliga trappor och spångar får räcka för katt(er) här hemma. 🙂 Givetvis kommer bilder senare, så fort jag fått tummen ur – men nu har jag tidspress!

  1. Hurra ser fram emot bilder! Har du byggt någon kattrappa inne så kan du få komma med på cat-ladder-sajten vet du!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *