Rapport från Vimsans kattvård

sopis

Titta vad pigg och klarögd lilla sopkattungen är! Titta hur hans små tassar kloar belåtet! Visst är det underbart!

katterna1

Och de utsvultna syskonen har repat sig och lär sig nu umgås med människor och hundar! Det går jättebra!!! Visst är bilden underbar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Läs mer hos Vimsan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Rapport från Vimsans kattvård”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *