Äntligen – på egen tass har jag passerat milstolpen

91

Tack alla underbara läsare! Fyrfota såväl som tvåbenta! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Äntligen – på egen tass har jag passerat milstolpen”

 1. grattis! haha jag räknade att 5000 visningar är ca 150 kr dvs en påse kattsand:) Men det är stört omöjligt hihihi.
  Kram Jam o spinn

  1. Ja man blir inte störtrik precis! Men å andra sidan är inte pengarna det viktiga.

   Mitt mål med bloggandet är att om EN ENDA KATT får det bättre genom det jag skriver, då är jag helt nöjd!

   TassKram Wikki

 2. Tack vare alla mina sidvisningar idag, när jag äntligen kommit ifatt min veckolånga bloggfrånvaor, så hoppas jag att du har kommit så långt att du får över 5000 godkända sidvisningar med… Så glad!! *skuttar och lyfter upp Madame och ger henne lite tassmassage*

  1. Ja du något har hänt, jag har just passerat 5400 visningar??! Cirka 400 bara idag?!!! Det kan inte bara vara du???
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *