Be en bön för de små kattstackarna

pulshjrta1

som kommit till Vimsan i kväll…

…två magra, smutsiga pyren från ett vannvårdshem. *spinner för dem*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Be en bön för de små kattstackarna”

  1. Dags att ge Vimsan lite hjälp på ett eller annat sätt känner jag, som vurmar för dessa små liv som andra inte vill bry sig om. En sådan vacker själ!

    1. Med resultat, hon snålar inte på sin omsorg, den underbara människan!
      Undrar om man kan hjälpa henne med en insamling på nåt sätt… eller fixa nåt från nån fond. Hm……
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *