Sugen på mus, någon?

Det blev lite kvar:

img27

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Sugen på mus, någon?”

  1. Det är iallafall mer kvar av den musen än den Matte hittade hemma. Det var bara det lilla huvudet kvar av den mus Sixten och jag lämnade väl synlig på stengången hemma.

    1. Det roliga var bara att jag tänkte inte på hur rubriken kunde läsas, och hade under en kort stund väldigt hög frekvens besökare på bloggen… *fnissar*
      Den kunde ju MISS-tolkas…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *