Svarta katten Yvonne behöver dig!

yvonne

Yvonne är ännu en av de hundra katterna från kolonin på Värmdö. Yvonne är en ganska ung svartvit hona. Hon är lite blyg och rädd men det går att klappa henne, då trampar hon med tassarna och njuter. Yvonne vill få komma hem till en respektfull ägare som vet hur man ska behandla katter – då kommer hon att må riktigt gott. Yvonne har bott i jourhem och mått riktigt bra, men tyvärr blev jourmatte svårt sjuk.

Nu är Yvonne tillbaka på Kattstallet i Åkeshov och är väldigt deppig. Hon behöver ett kärleksfullt hem att må bra i, så snabbt som möjligt! Klicka på länken ovan så hittar du mer information.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *