Kattis letar efter dej…

Vet du hur mycket Kattis längtar? Nu när barnen flyttat hemifrån, och Kattis vill ha en egen vän? Här är Kattis:

kattis
Kattis är ungefär 1½ år och kom från ett dödsbo till Katthemmet Kompis utanför Nybro. Läs mer om henne här.

Visst är hon otroligt vacker?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattis letar efter dej…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *