Idag ska vi fira Svarta Kattens Dag

gravid1

Så skramla dig hit till min blogg och delta i firandet!

Så klart att Svarta Katter ska ha en egen högtidsdag!

Det spinner vi för…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Idag ska vi fira Svarta Kattens Dag”

  1. Då vill ja spinna på människovis för Madame och Gosis syster som inte finns längre! Du kan alltid kontakta Neko för info o så….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *