Vackra Raisa – och fluffiga jag…

betr_

Raisa är Metros ”Veckans blogg” och hon är så tjusig! Därför känns det hedrande att ha hamnat i samma ”catstack” som henne i KATTegorin ”Livsåskådning”…

Undrar hur man gör för att bli utsedd till Veckans blogg? *spinner drömmande*

Jag kanske måste visa nosen lite mera?

__large68

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Vackra Raisa – och fluffiga jag…”

 1. GRATTIS!!
  Du ska veta att du är värd plats nummer 1.
  Vad tusan skulle jag ha gjort utan din blogg dessa 2 veckor? Famlat i mörker kan jag säga direkt! Jag och lilla sopkisse MÅSTE hoppa in så fort vi rör oss vid datan.. Det är guld värt att ha någon att be om råd hos och alla gosiga bilder får mig bara att snyfta:)
  Kram Jam o Spinn

  1. Tack snälla för alla goda ord! *jag smälter*
   Det gör det värt alla stunder med modell skruttdator och knuffas med matte om tangentbordet när hon vill spela Runescape eller uppdatera Katthemmets arbetsschema…
   Vad tacksam jag blir!
   Stooooooora TassKramar Wikki

 2. Hej igen:)
  ja jag är åter på besök,haha som en jojo fram och åter,haha
  Jag försökte få in din fina banner men det står ogiltig HTML suck min tekniska ådra är ganska kass men kan du förklara hur man gör? Vill gärna ha den på minblogg..
  Kram Jam o Spinn

 3. Nämen oj!
  vad kul att du känner dig hedrad! det blir JAG hedrad av 🙂

  ooh.. va e de för lista egentligen? låg jag på nr 7? visste jag inte ens om… måste nog göra om min banner, den var inte så fin.

  ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *