Nu har jag länkat till en favvo-katt

Lilla ”sopkissen” så klart! Nu har han fått komma med i raden av viktiga bloggar att ha kontakt med, och då är länkar till nytta:

favvokatt
Vem vet, en vacker dag kanske han bloggar på egen Tass, som jag?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu har jag länkat till en favvo-katt”

    1. JA det är helt underbart – och dagens bilder på schäfern Yessie och lillkissen gör en alldeles varm i hjärtat!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *