Nya korgen till KlätterTornet

…har packats upp och godkänts av Ville och Mjurre:

__large64

Stora matte var ju skicklig och vann ett klös- och klätterträd från SweCat och det fick jag och Nova av henne.Katterna på landet har ju hela trädgården full av träd plus skogen, så för oss som mest har balkongen som uteplats var det verkligen välkommet. Det har två plattformar plus en korg med kant högst upp.

__large66
Dilemmat var bara att BÅDE jag och Nova vill ligga i den där korgen med kant…. och vi får inte plats samtidigt. Så Stora matte skickade efter en extra korg med kant. Det måste vara något alldeles extra med den leveransen, för både Ville och Mjurre var helt exalterade över korgen! Doftade den kanske kattmynta?
__large67
För kartongen den kom i, den var inte dum den heller! Jysst, SweCat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nya korgen till KlätterTornet”

 1. Åh vilket härligt träd! Kul att matte vann det åt er! Grattis till alla sidvisningarna också!
  Tasskram Dui och Deco

 2. Hihi, ännu mer saker jag vill köpa till min lilla guldklimp! Tur att vi har stort här hemma,hihihi.
  Jag hittar nya fina saker varenda dag!
  Idag ska jag ta en tur till veterinären men bara för att få höra att medicinen var bra och att kisse är frisk- är det överdrivet?? Har jag blivit Galen?
  Men jag vill ju bara att han ska må som den prins han är:)
  Folk tycker att jag är lite tokig som tar besök bara i fall att,haha kanske tror de att jag har nåt fuffens ihop med min veterinär..
  Kram Jam och Spinn

  1. Har man en sådan guldklimp till veterinär som du har, så klart man åker en extra tur. OCh så vill man ju vara säker på att lille misse är 100% okej?!!
   Jag tycker att du gör helt rätt!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *