Nr 10 av 4954 bloggar – mjauwow!!!

livs_1
Jag undrar fortfarande om jag drömmer!!?? Igår var en fullständig rekord-dag med 500 sidvisningar. På min lilla blogg? Det är helt ofattbart!

Så idag putsar jag upp pälsen och tvättar tassarna ytterligare för att se vad som händer…

Poängen ovan var i kategorin Livsåskådning.

Programmet jag använder för att saxa bilder från resultatlistan heter ”Snagit”. Det fungerar bättre än funktionen ”PrintScreen” när man vill spara en sektion av en bild i lika bra upplösning som originalet.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nr 10 av 4954 bloggar – mjauwow!!!”

 1. Snagit? Jag fick ScreenHunter av syrran. Antagligen liknande program. 🙂
  Hoppas verkligen visningarna fortsätter trilla in för dig!!

  1. JA jag skulle tro att det finns en drös såna där program… Huvudsaken är att de funkar!
   NosGos till Madame!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *