Laddar för en dag i lyx

calculatingcats

…som varje dag! Erkänn att du är lite lite avundsjuk??

Jag behöver inte gå till ett jobb, jag får maten framdukad och serverad, jag har full service med det mesta. Det är en skönt liv att vara katt!
Alla katter borde ha det så….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Laddar för en dag i lyx”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *