Katthavren är tröskad

__large61

I kväll har Peder tröskat fin havre åt Landet-katterna och åt oss. Den är till i vinter och blir världens godaste kattgräs!

__large62  __large63

Det blir otroligt många ton havre, men det är bonden Peders – så han saknar inte att vi tar för oss några liter så att vi klarar oss!

Så ska du ha kattgräs i vinter – be matte/husse att prata med nån bonde som tröskar vanlig gul havre nu. Du kan säkert få en rejäl påse för en guldpeng!

Istället för att köpa den där färdigpackade påsen ”Kattgräs” för 25 kr eller mer i butiken sen i vinter, och då är det kanske 2 msk frön i den… Det är nämligen alldeles vanlig havre det också! Samma som i fågelfröblandning!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *