En katt i fönstret – i glas

Porträtt av din katt i färgat glas som blir ett helt fönster – skulle inte det vara något?

pspacecat
Nu måste jag forska lite hur det skulle kunna göras! Jag hittade nästa bild också på samma ställe men det är lite långt att ta sig till San Fransisco för en kurs?
trudineiverthcatarch
Trudi har i alla fall gått kursen där med godkänt resultat…

Här finns massor av vackra glasade kattbilder:

brownwhitecatebay  tabbycat
Tänk, en glasmosaikbild av mig, där solljuset skimrar genom partierna…. *suckar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En katt i fönstret – i glas”

  1. Se där din blogg, bland dom hundra första. Jag besökte din blogg och du min för ca 6 månader sedan. Efter det har jag funderat, hur var bloggnamnet nu igen 🙂

  2. Det är klart att din matte måste försöka fixa en mosaik på dig!Världens bästa bloggkatt!

    Nu till något helt annat.Har lite småfunderingar på att börja blogga men hur gör man?! Du är ju vår favoritbloggare så du kanske kan ge oss några tips? Visserligen kommer vi nog inte upp i din klass men man måste ju ha någon att se upp till också!
    Tasskramar Dui och Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *