Adoptera en svart katt!

cat
Svarta katter är de bästa katterna, jag har hittat bevis här:
black

cantico
Cantico på Örebro katthem håller med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Adoptera en svart katt!”

 1. Vill bara ge litet länktips: http://mrsjossie.blogg.se/index.html

  Blogg till en av de drabbade i Lerum, som startar en fond till förmån för 1) en tacksamhetsgåva till de personer som lade ner mängder med tid för att på Internet gräva fram vem den skyldige var och lämna bevis till Polisen 2) Organisationer som arbetar för djurens väl, och jag kan väl tänka mig att det mest är katter (och en o annan hund) man tänker på.

  Jag ska länka till dem, puscha – låt oss visa vår avsky och försöka hjälpa till att visa vår uppskattning för de Flashback-medlemmar som vägrade ge upp.

 2. Svarta katter är det bästa 🙂

  ps. kolla gärna in min blogg, en liten bildhälsning finns där från katten Tudor och Barba-Katta till er alla.

  1. JA det är nåt visst med svarta katter! (Ja Nova du är också jättefin! Såja….)
   Så jag tror jag ska ha en ”svarta katter-dag”!
   Kommer så klart och hälsar på!
   TassKram Wikki

 3. Åhh, hoppas att den lilla sötnosen hamnar i ett bra hem:) just nu är jag så inne i att jag MÅSTE låna sonens systemkamera och få en snabbkurs så jag blir galen,haha. Jag har lagt upp bilder och någon har lite bättre kvalitet men nog tusan var det en del suddiga trots alla knep och försök,suck.. Jag tror faktiskt att det var för ljust inne ena gången annars vete tusan- ja mästerfotograf blir jag Aldrig:(
  Kram Jam o Spinn

  1. Det finns många svarta katter som behöver bra hem… Jag tror att jag ska jobba för dem idag!
   Lycka till med kamerakursen och kattbilderna!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *