Grattis Puma på födelsedagen!

flowercat_lulu1

Hoppas du får en härlig fest och många paket!

kattgrattis

Hipp Hurra för Puma på 1-årsdagen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Grattis Puma på födelsedagen!”

 1. Vilket gulligt kort med katten och blomman:) Jag tittade på länken och gud va häftiga bilder men så läste jag texten…Hon fick den som 6 veckors bebis! Är det månne bara vi svenskar som tycker att de ska få ha mamman längre? Undrar om det kan vara nyttigt egentligen? Min lilla kisse får kanske problem om jag har otur men jag var ju liksom tvungen att göra så här då han inte hade mamman.Om man har mamman kan man väl låta dem bli 12 veckor för jag har för mig att det är så det ska vara på katter?
  Söta var de i alla fall.
  Kram o Jam

  1. Naj här i Sverige är det faktiskt med i Djurskyddslagen att en kattunge ska vara hos mamman till 12e veckan. Det är inte så mycket för att dia som för socialiseringen, men har också med utveckligen av immunförsvaret att göra mm. USA har inga såna regler och rent allmänt är okunskapen stor…
   TassKram Wikki

 2. Är det mig hon menar i ovanstående inlägg?
  Jag fick Puma när han var 14 veckor gammal.
  Kanske skrev lite konstigt där, råkar ibbland virra ihop texter så förbenat knasigt.

  1. Nej då Puma inte alls, den kommentaren hör ihop med en kattunge på sajten TheDailyKitten, men den råkade hamna under den här texten. Metro rör också ihop det ibland!
   TassKram Wikki

 3. Mjauuuar de finaste vi kan…? ? Mjauuu Grattulerar..Mjauugrattulerar ? ? Mjauugrattulerar ? Massa NosePûssar från Oss!!!

  Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA!!!

 4. Mjauuuar de finaste vi kan…? ? Mjauuu Grattulerar..Mjauugrattulerar ? ? Mjauugrattulerar ? Massa NosePûssar från Oss!!!

  Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *