Idag utses till SVARTA KATTENS DAG!

blinkpussi

Yup så är det! Idag ska vi fira Svarta Kattens Dag och skriva om svarta katter, klappa svarta katter och berätta om svarta katter!

(Ja men gråt inte Nova, du ska få en röda katters Dag också?!! Men inte idag, en annan dag! Jag lovar! *tass på det*)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Idag utses till SVARTA KATTENS DAG!”

  1. Ja, fick mail för en stund sedan här, har varit iväg och gjort ärenden, köpt ”antihalkmatta” att fästa på hyllor, trappor och bokhyhyllstak för katterna så de inte ramlar när de traskar runt ovanför våra huvuden i lägenheten sedan. Många planer här inför Vevve’s ankomst. *tassmassage*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *