Nu blir jag nervös….

Har jag skrivit något som förtörnat någon, är det därför så många tassat in på min blogg plötsligt en onsdagslunch?

Titta här:

KATTegori Livsåskådning:livs_
KATTegori Betraktelser:
betr_1
KATTegori Sex & Kärlek:
sex_o_kr_

Helt magiskt. Men vad har jag gjort???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu blir jag nervös….”

  1. Vet inte hur de räknar det där men Matte är nästan jämnt på din blogg. Hon tycker du gör ett jättebra jobb med så många inlägg per dag och intressant att läsa är det. Hon hade lunch nu vid kl 12 och satt säkert och läste på din sida då. Nospuss/Puma

    1. Å tack så jättemycket Puma! Spinn massor för din matte, och jag hoppas att hon låter dig läsa det som kan vara katt-intressant också!
      TassKram Wikki

  2. Kanske är det Bloggportalen som gör sitt? Många läser om katter nu i dagarna med anledning av vad som hände i Lerum. Ger det dig någon riktig uppgång så du närmar dig de 5000?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *