Hur man vet att man är på Topp100?

…var frågan som kom. Jag gör det för att jag är en nyfiken katt som lägger nosen i blöt???! Nej, skämt åsido, det är rätt enkelt:

Det är lätt att kolla, om man har en egen blogg som man märker att den har börjat komma upp i mycket sidvisningar. Jag är lite statistikintresserad – ovanlig hobby för en katt, va???! – så jag kikar varje morgon hur många sidvisningar bloggen har för perioden.

line

Det ser man om man klickar på ”Mina bloggar” uppe i det orange fältet när man är inloggad.

86

När min  blogg hoppade till med flera hundra sidvisningar på ett litet kick, så slank den in på Topp100 en stund. Men man ska ju veta att sånt här ändrar sig jättefort från dag till dag och i snabba svängar!

Hur hittar man då Topp100?
Högst upp till vänster i den orange listen där det stårmetro1 klicka där. Då får du upp en sida med rutan ”Mest lästa just nu” till vänster. Längst ned på den spalten finns en blå länk ”Topp100”. Klicka på den så kommer alla 100 upp i en lista!

Och om man vill kolla var man finns i någon av ”sina” KATTegorier så finns rutan  hitta1  där man kan klicka på blå länk till ”sin” kategori och kolla på samma sätt. Men då får man leta lite mer, klicka på ”nästa sida” några gånger ibland!

Lycka till! TassKram Wikki

pawwalk1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *