Det här tassar uppåt väggarna…

Troligen ligger varenda datorvan katt bakom denna kupp mot de fashionabla superbloggarna på Metro – de sponsrar min klättring in på Topp100-listan…

topp_

Och just nu är det en hel ”catstack” som kravlar runt där. Vet ni vad en ”catstack” är? *fnissar* – det kan t ex vara en sådan här:

fotostationflock

Snacka om MISSförstånd….!    =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Det här tassar uppåt väggarna…”

  1. Oj.. Rena kattgropen ju. Miss-tänker att de inte lyssnat på katt & samlevnadslektionerna. De tycks tro att man måste vara tre för att göra en kull. Fniss..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *