Öppet Hus på Katthemmet idag!

Du är välkommen på onsdagar mellan kl 17-19 eller söndagar mellan kl 13 – 16  till Örebro Katthem på Sockengatan 5, med ingång nere på hörnet!

Där kan du träffa underbara katter som:

kellylee1
Kelly-Lee (Född 2005)
faxif
Faxif (Född aug 2008)
rutan2
…eller Rutan (Född aug 2007)

Där finns trettio katter och någon av dem väntar på just DIG!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Öppet Hus på Katthemmet idag!”

  1. Jag blir så tårögd av att se de här jätte fina katterna sakna hem! Vem vill INTE ha dem? Oj, hade man plats skulle man väl ha 85 katter i en härlig lustgård och 85 pensionärer som satt och strök deras goa päls och skämde bort dem med kärlek.Ögonen säger ju bara ”vill någon ha mig” suck undrar hur jag ska klara att vara volentär..ska jag gråta varenda dag, har man gått och blivit mer än galen?
    Kram Jam o spinn maria o gänget

    1. JA det är inte svårt att förstå varför matte och många andra jobbar för att hjälpa dem! Guld att dessa människor som räddar katter finns!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *