Junos dagbok

Ibland behöver man en happy end. För att väga upp det jobbiga i veckan. ”Junos Diary” är en sådan, här är Juno:

juno

Ett annat uppiggande ställe är Solkatterna på Stockholms Katthem… där kan man läsa i timmar och gråta floder av Riktiga GlädjeTårar! Sånt rensar själen och gör hjärtat starkt.

Tack till alla som adopterat en hemlös katt – ni är underbara!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Junos dagbok”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *