Lilla sopkissens ögon har öppnat sig

dscn1

…och han spinner! Igår kom hans allra första spinn som belöning till matte!

Nu väntar vi bara på att han ska få ett namn, som en Riktig Katt!

Han skulle ju kunna få heta Silver som min husse? Eller Gnistan?  Det påstås att kattnamn helst ska innehålla bokstaven S, men det tror varken jag, Ville, Tanja eller Mjurre ett dugg på??!

Kattnamn kan gärna vara långa och fina men ska gå att korta ned till ett bra tvåstavigt namn som är lätt att kalla på katten med. Som att jag heter Wikipedia men tilltalas Wikki, och Nova heter egentligen Cosmonova. Tja, sedan brukar man ju få tjugo andra smeknamn plus de vanliga ”Missen” och ”Kattjäkel” men det får man leva med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Lilla sopkissens ögon har öppnat sig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *