Månkatten

oneeyed_cat_ii_red_moon_for_website_jpg
Avslutar denna konstiga lördag med en underbar kattbild ”One Eyed Cat Takes Flight” av Sandra Ure Griffin.

Hittar ni alla de små katterna i bilden?       =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Månkatten”

  1. Hej Tjejen o Missar! Jag bara måste skriva detta! Kisse har fått ögon och gissa vad! HAN SPINNER!!! Kan man avgöra ålde på det tro:)
    Jag är så himla glad och kärare än någonsin!
    Himmel så söt han ÄR!
    Kram Jam o Vov Maria o djuren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *